Van der Huizen maakt huren gemakkelijk

Van Der Huizen Vastgoedbeheer is een snel groeiende, jonge vastgoedbeheerder die zich voornamelijk bezighoudt met de verhuur en het (technisch en administratief) beheer van studenten- en starterswoningen voor diverse eigenaren

De basis hiervoor ligt in veel gevallen in de transformatie van leegstaande kantoorgebouwen. Met het omzetten van deze overbodig geworden kantoorruimte wordt nieuwe woonruimte gecreëerd voor twee doelgroepen die vaak schaarste kennen op de markt en krijgen gebouwen een tweede leven. Wij bieden woningen aan door heel Nederland, waarbij het zwaartepunt ligt op de Randstad en Midden-Brabant.

Ondertussen hebben al zo’n 1800 huurders een passende woning gevonden. Kijk in ons aanbod of hier voor jou ook een geschikte woning tussen staat en misschien kunnen we je binnenkort welkom heten als nieuwe huurder.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en ook een stageplek behoort bij ons tot de mogelijkheden. Stuur ons gerust een mail met een open sollicitatie of bekijk onze actuele vacatures.

Van der Huizen vastgoedbeheer

Postbus 12027
3501 AA Utrecht

Woningen in beeld

Neem een kijkje in ons aanbod